تماس با ما

فید خبر خوان

نقشه سایت

طعم تازه و متنوع شیرینی را با ما تجربه کنید.کافیست یک بار امتحان کنید. سعی داریم که عالیترین کیفیت شیرینی را با قیمتی مناسب به مشتریان خود هدیه دهیم تا طعم متفاوت شیرینی را احساس کنند. تیم قنادی گل گندم،آماده همکاری جهت مجالس و مراسم با باغ و تالارها و شیرینی فروشیها می باشد.


آموزش پخت شیرینی لطیفه | طرز تهیه شیرینی لطیفه


آموزش پخت شیرینی لطیفه | طرز تهیه شیرینی لطیفه

مواد لازم:

آرد 1 لیوان . تخم مرغ ۴عدد . شکر 1 لیوان . وانیل 1/4 قاشق چایخوری

بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری . پودر قند و خامه برای تزئین به مقدار لازم

طرز تهیه :

اول- ابتدا زرده و سفیده را از هم جدا کنید ، دقت کنید که کوچکترین اثری از زرده داخل سفیده ها نباشد. 

سفیده ها را چند دقیقه با همزن برقی بزنید تا سفت شود ( وقتی ظرف را برمیگردانید نریزد ) سپس نصف شکر را به سفیده های زده شده اضافه کنید ، باید ارام ارام شکر را اضافه کنید تا سفیده اب نیندازد.

بهتر است قبل از جدا کردن زرده و سفیده ظرفها را با مایع ظرفشویی بشورید تا اثری از چربی در ظروف نماند.

دوم- زرده ها را به همراه نصف باقی مانده شکر و وانیل درون کاسه ای بریزید و چند دقیقه با همزن بزنید تا رنگ ان کرم شود سپس با سفیده های زده شده مخلوط کنید و بسیار ارام و در یک جهت هم بزنید.

سوم- آرد و بکینگ پودر را مخلوط نموده و چند بار الک کنید سپس قاشق قاشق به مخلوط زرده ها و سفیده ها اضافه کنید و در همان جهتی که سفیده ها را مخلوط کردید شروع به مخلوط کردن نمائید تا مواد یکدست شوند.

چهارم- ته سینی فر کاغذ روغنی بیندازید ، مایه اماده شده شیرینی را درون قیف بریزید و با فاصله مناسب روی کاغذ دایره بزنید ، روی شیرینی ها کمی پودر قند بپاشید سپس در طبقه وسط فری که از قبل روشن کرده اید با حرارت 180 – 200 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها بپزند.

پنجم- پس از پخت سینی را از فر خارج کنید و در کناری بگذارید تا شیرینی هاخنک شوند ، پس از خنک شدن به راحتی از کاغذ روغنی جدا نموده و میان دو شیرینی کمی خامه بریزید و روی ان پودر پسته بپاشید.

نکته ها : در زمان پخت شیرینی در فر را باز و بسته نکنید ، برای زدن سفیده ها فقط با دور تند همزن بزنید.

سر همزنی که سفیده ها را میزنید نباید خیس یا چرب باشد ، جهت هم زدن در یک جهت باشد ، در زمان اضافه کردن سفیده بسیار نرم و سبک مخلوط کنید.

  انتشار : ۲۹ بهمن ۱۳۹۶               تعداد بازدید : 484

برچسب های مهم

دیدگاه های کاربران (0)


مطالب تصادفی

  • آموزش پخت شیرینی لطیفه | طرز تهیه شیرینی لطیفه
  • کلوچه مسقطی
  • شیرینی زبان و پاپیون
  • شیرینی بهشتی (گل پر)
  • شیرینی باقلوا
  • شیرینی آلمانی

فارس شیراز خیابان شهدای احمدآباد روبروی کوچه20

تمامی حقوق مادی و معنوی نزد "قنادی گل گندم" محقوظ می باشد.